Wie zijn wij

Wij zijn Geert Joosten en Frank Peeters en hebben sinds 1 juni 2018 In2cars company in Baarlo opgericht.

Geert is sinds1983 actief in de autobranche en vanaf 1986 groot geworden als mede eigenaar van Gommans en Jansen in Venlo, Roermond en Boxmeer waar hij in de periode tot 2018 onder andere merkdealer is geweest van Mitsubishi, Toyota, Kia en Honda motorfietsen. Ook behoorden de verhuuractiviteiten van auto’s, bedrijfsauto’s en campers tot de bedrijfsactiviteiten van Gommans en Jansen.

Frank is sinds 2001 actief binnen de autobranche en is het met de paplepel ingegeven. Na zijn studie aan het IVA is hij vanaf 2004 begonnen als junior verkoper bij Gommans en Jansen in Venlo en heeft zich tot 2017 kunnen ontwikkelen naar vestigingsmanager. Ervaring van alle facetten binnen een garage-, dealerbedrijf en verhuuractiviteiten zijn hierdoor ruimschoots aanwezig.

Na de beëindiging van Gommans en Jansen begin 2018 is Frank zijn droom achterna gaan jagen en heeft besloten zijn eigen onderneming te beginnen. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan en rustig aan doen niet in Geert zijn aard zit hebben we al gauw besloten dit avontuur samen aan te gaan. Met onze tomeloze en energieke inzet, dezelfde manier van denken en werken hebben wij geen moment getwijfeld dat ons dit niet gaat lukken.

Met onze kleine onderneming willen we op een eerlijke en transparante manier zaken doen met onze klanten en partners. We zijn flexibel en houden van persoonlijk contact. Met onze hulp, kennis en ervaring willen we onze klanten graag verder helpen met hun mobiliteit. We hopen veel bekende en nieuwe klanten te mogen verwelkomen op de Napoleonsbaan Zuid 27C in Baarlo. Wij zijn pas tevreden als onze klanten ook volledig tevreden zijn!

"Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven"