Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

In2Cars Company import full-
service pakket €499,-

- Contact met de verkopende partij
- We doen voor u de prijsonderhandelingen
- We zorgen voor een correcte koopovereenkomst
- Vooraf controle van alle autodocumenten
- Snelle RDW importkeuring middels VIA-regeling
- Vooraf geven we u een juiste BPM indicatie
- BPM aangifte bij de belastingdienst douane
- Kentekenplaten laten maken en monteren
- Verzekerde en beveiligde stalling
- U ontvangt van ons een correcte totaal factuur

Afwijken van ons volledige pakket is mogelijk en kan in overleg, bijvoorbeeld indien u liever zelf het contact doet met de verkopende partij. Voor onze zakelijke klanten verzorgen wij een volledige autofactuur inclusief de BPM en importkosten die u ook nodig hebt bij het afsluiten van een financial lease contract. Ook kunt u van onze financial lease partners gebruik maken die u graag een mooi voorstel zullen maken. Laat het ons weten indien we u hiermee verder kunnen helpen.

Optionenele diensten:

- Verzekerd transport naar Nederland (meest gekozen)
Er wordt het meest gekozen om de auto op transport naar Nederland te laten komen. Dit is de meest veilige optie en scheelt uzelf ook veel tijd. Wij doen het meeste transport in eigen beheer waardoor we de auto zelf nog kunnen inspecteren voordat we hem opladen hierdoor is ook de transporttijd meestal korter dan wanneer we dit uitbesteden. Het transport is meestal binnen 5 dagen en maximaal 10 dagen.

Prijs: op aanvraag en vanaf € 250,-

- Import kenteken met verzekering
Mocht u de auto toch zelf naar Nederland willen rijden dan kunnen we voor u een Zollkennzeichen regelen met vrijstellingsaanvraag bij de belastingdienst voor maximaal 14 dagen.

Prijs: op aanvraag

- Onderhandelingsfee
Wij hebben dagelijks contact met verkopers en weten vaak nog korting te onderhandelen op de te kopen auto. Indien het ons lukt vragen we hiervoor een vergoeding.
Prijs: 15% van de onderhandelde korting
- BPM taxatierapport
We kunnen u het advies geven om een BPM taxatie uit te laten voeren. We zullen dit alleen adviseren wanneer de kosten van het rapport fors minder zullen zijn dan het BPM voordeel dat hiermee behaald kan worden. Wij zullen u hierbij volledig ontzorgen.

Prijs: € 299,-

- Luxe kentekenplaten
In ons full-service pakket zitten standaard kentekenplaten inbegrepen maar voor een betere uitstraling kunt u kiezen voor luxe kentekenplaten met dikke opgelegde letters

Prijs: € 20,-

- Bezorgservice
Indien u bijvoorbeeld door tijdgebrek niet in de gelegenheid bent om de auto bij ons te komen ophalen brengen we de auto tot bij u thuis voor de deur of op het werk.

Prijs: € 99,-

- Professionele poetsbeurt
U koopt een gebruikte auto maar voor u is hij natuurlijk nieuw. Om uw auto er ook echt als nieuw uit te laten zien kunnen we het in- en exterieur volledig professioneel laten poetsen waardoor uw auto helemaal spik en span is als u hem in ontvangst neemt.

Prijs: op aanvraag en vanaf € 125,-

- Nieuwe APK
Op het moment dat de auto op uw naam staat en u wilt ermee gaan rijden dan moet de auto voorzien zijn van een geldige APK ook voor de verzekering. Indien de auto geen geldige Duitse TUV meer heeft of het TUV keuringsformulier is niet bij de auto aanwezig kunnen we de auto voor aflevering APK laten keuren en indien nodig nog reparaties laten uitvoeren.

Prijs: € 30,-

- Montage van accessoires
In de periode dat de auto bij ons op een kenteken staat te wachten kunnen we voor u de montage van accessoires aanbieden zoals bijvoorbeeld een trekhaak, alarm, nieuw mattenset of andere wielen.

Prijs: vooraf in overleg

We bieden onze import service alleen aan indien de auto wordt gekocht bij een erkende merkdealer of ander gerenommeerd autobedrijf. Prijzen zijn excl. 21% BTW, BPM en leges kosten RDW.

Vragen of interesse?

Morgen Internet – Zorgeloos Light website