Header logo 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

In2cars Company 
import service stappenplan

- ZOEKEN VAN DE AUTO
Natuurlijk kunt u zelf zoeken op het internet naar een andere auto en weet u misschien al precies welke auto u wilt. Maar veel mensen hebben geen verstand van auto’s en willen graag een betrouwbare auto die aan hun wensen voldoet en hun jarenlang probleemloos van A naar B rijdt. Wij gaan graag met u het gesprek aan om zo uw wensen te inventariseren en hierbij de beste auto te zoeken die bij hierbij past. In het zoeken van auto’s zit veel tijd en waarop moet u allemaal letten? Wij nemen dit u uit handen en gaan graag op zoek.

- CONTACT LEGGEN MET DE VERKOPENDE PARTIJ
Door onze jarenlange ervaring met het invoeren van auto’s weten we hoe we de onderhandeling aan moeten gaan en waarop we moeten letten en vragen om er zeker van te zijn dat we voor u een goede auto hebben gevonden. We willen natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan bij het ophalen of invoeren van de auto. Ook de taalbarrière is voor veel mensen een reden om geen auto in te voeren.

- TRANSPORT VAN DE AUTO
Het transport van de auto doen we zelf. Wij gaan zelf naar de dealer toe om te kijken of de auto is zoals we vooraf met u besproken hebben. Ook moeten de papieren om de auto in Nederland te kunnen invoeren in orde zijn. Indien u een externe keuring van de auto wenst kunnen we dit voor u regelen. Het voordeel van ons eigen transport is dat de doorlooptijd sneller is en we niet afhankelijk zijn van externe transportbedrijven die vaak een bepaalde periode de tijd krijgen om de auto naar Nederland te transporteren. Indien de auto niet volgens afspraak is laten wij de auto bij de dealer staan en gaan we opnieuw opzoek voor u.

- IMPORT KEURING BIJ DE RDW
Een auto invoeren is niet moeilijk mits de goede papieren hiervoor aanwezig zijn. Wel neemt het vaak veel tijd in beslag omdat het vaak erg druk is bij de RDW. Voor een leek is het uitzoeken van de juiste procedures bij de RDW ook lastig. Wij ontzorgen u hierin en regelen de volledige importkeuring.

- BPM AANGIFTE DOUANE
Met onze systemen kunnen we zeer nauwkeurig berekenen welk BPM bedrag verschuldigd is bij invoer van de auto. Er zijn verschillende methodes om de BPM te berekenen, wij zullen de BPM-aangifte voor u doen volgens het meest gunstige tarief. Zelf de aangifte invullen is vaak lastig (vooral de nieuwe aangifte vanaf 01-10-2018) u betaald misschien onnodig te veel. Laat onze kennis en expertise in deze alsmaar veranderende fiscale regelgeving uw voordeel zijn.

- KLAARMAKEN VAN DE AUTO
We werken samen met diverse garages in de regio die uw auto kunnen klaarmaken. De periode dat de auto bij ons op het kenteken staat te wachten hebben we de tijd om de onderhoudsbeurt en de nieuwe APK uit te voeren. Daarna kan de auto professioneel gepoetst worden zodat hij in tiptop conditie klaarstaat als het kenteken binnen komt en u de auto komt ophalen.

- INBOUW VAN ACCESSOIRES
In de periode van het klaarmaken bieden we ook de mogelijkheid om gewenste accessoires te laten monteren. Hierbij kunt u denken aan alarmsystemen, trekhaak, navigatie of winterwielen. Dit voorkomt dat u een vervolg afspraak moet maken na aflevering en de auto weer even moet missen.
 

 

- TENAAMSTELLING EN VRIJWARING
Door onze RDW erkenning zullen we bij een eventuele inruilauto meteen de vrijwaring maken als u de nieuwe auto bij ons ophaalt. Ook de tenaamstelling van de nieuwe auto kunnen we zelf en doen we tijdens de aflevering op uw naam registreren.

- GARANTIE OP DE AUTO
Wij sluiten voor u op iedere auto die we afleveren een garantie verzekering af van 6 maanden. U ontvangt hiervan tijdens de aflevering een garantiebewijs en ook de voorwaarde van deze garantie zult u van ons ontvangen. U hebt zelf de mogelijkheid om de garantie te verlengen tot 12 of 24 maanden tegen bijbetaling. De tarieven van deze garantie verlenging verschilt per auto en kunnen we u voor aankoop laten weten.

Wilt u ook een auto laten importeren via In2cars company of wilt u hier graag meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of e-mail adres. Onder het kopje FAQ staan voor u ook al een aantal vragen uitgewerkt.

Vragen of interesse?

Morgen Internet – Zorgeloos Light website