Over ons pagina In2cars Company

In2cars company is in juni 2018 opgericht en ontstaan door de passie voor auto’s en ondernemersdrang. Ik ben Frank Peeters, heb in 2004 bij de IVA (Instituut voor de Automobielbranche) in Driebergen mijn diploma behaald en ben daarna 14 jaar werkzaam geweest bij Gommans en Jansen te Venlo (Toyota- en Honda motorfiets dealer, universeel Bosch Car Service vestiging en camperverhuur), waar ik mij van junior verkoopadviseur naar vestigingsmanager heb kunnen ontwikkelen. Ik ben bekend met alle facetten binnen een garage- dealerbedrijf maar de sales-kant heeft altijd mijn grootste interesse gehad. Daarom mijn keuze om na beëindiging van Gommans en Jansen met een eigen onderneming te starten in de in- en verkoop van (bedrijfs-) auto’s. Ik heb zowel in Nederland als in het buitenland door mijn brede interesse voor alle merken auto’s, inmiddels een groot netwerk opgebouwd. Wij zijn dan ook het juiste adres voor een onafhankelijk advies bij uw zoektocht naar een nieuwe of gebruikte (bedrijfs-) auto, zowel in Nederland als ook in het buitenland. Wij luisteren naar de wensen van de klant en helpen daarbij graag bij het volledige aanschaftraject. We bieden u de In2cars import service aan met vele voordelen kijk hiervoor onder het kopje diensten op deze webpagina. De auto’s kopen wij altijd bij merkdealers met aantoonbare onderhouds- en kilometerhistorie. Ook het eventuele schadeverleden kunnen wij vaak achterhalen..

In2cars company is een kleine onderneming die op een eerlijke en transparante manier zaken met haar partners en klanten doet. We zijn flexibel en houden van persoonlijk contact. Met onze hulp, kennis en ervaring weet de klant van tevoren welke auto voor hem of haar gezocht wordt.

Wij kunnen de auto’s “showroomklaar” afleveren: d.w.z. professionele poetsbeurt, onderhoudsbeurt volgens fabrieksvoorschriften, nieuwe APK en 6 12 of 24 maanden garantie. Ook de inbouw van accessoires zoals alarm, trekhaak of navigatie zijn mogelijk.

Frank: “Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven”

Ondernemers besteden vaak weinig tijd aan het wagenparkbeheer en zijn zich daardoor niet bewust van mogelijke oplossingen en besparingen binnen hun wagenpark. Wij kunnen hierbij helpen en advies geven voor de beste mobiliteits- en financial- of operational lease oplossingen.

Ook kunt u bij ons een camper huren voor een onvergetelijke vakantie. Voor meer informatie kunt u kijken op onze camperverhuurpagina