Camperverhuur

In2cars company biedt u ook de mogelijkheid om campers te huren. Ze hebben twee half integraal campers van het merk OrangeCamp en een vol integraal camper van het merk Hymer. OrangeCamp is onderdeel van de Duitse Hymer-groep, die bekend staat om hun degelijkheid en de luxe die ze de consument bieden. De OrangeCamp campers komen uit dezelfde fabriek waar ook de Sunlight & Carado campers worden gemaakt, die kwaliteit is ook terug te vinden in de campers van OrangeCamp.

Waarom u bij In2cars company moet huren? In2cars company is per 1 juni 2018 opgericht als autobedrijf maar ze verhuren ook campers. Dit is ontstaan door het verleden waar Frank Peeters heeft gewerkt. Frank heeft meer dan 15 jaar gewerkt bij Gommans en Jansen Venlo die met InQar verhuur ook jarenlang campers verhuurden. Hij heeft hier veel ervaring mee opgedaan en weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het verhuren van campers. Ze streven ernaar om altijd jonge, frisse campers klaar te hebben staan voor verhuur. Zo zijn de OrangeCamp campers van bouwjaar 2016 en 2017. De campers zijn compleet ingericht zoals tafel, stoelen, keuken inventaris, gasflessen enz. u gaat dus altijd helemaal voorbereid op reis wanneer u uw trip plant met de camper van In2cars company.
In2cars company ligt dicht bij de Duitse grens, dus u kunt vanaf onze locatie snel de grens over en op weg naar uw vakantiebestemming. Dat scheelt weer de nodige kilometers! Uw eigen auto kunt u in hun bedrijfsruimte stallen.

Verschillende soorten campers

Campers bestaan er uiteraard in verschillende soorten en maten. Reizen in een camper geeft u volledige vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Er zijn zoveel verschillende opties en ieder heeft natuurlijk zijn of haar persoonlijke voorkeur bij het maken van een reisje. De campers gaan tot de 3500kg en u kunt ze met een B-rijbewijs besturen! Bij In2cars company bent u aan het juiste adres, want zij hebben voldoende keuze. Alle campers zijn voor 4 personen ingericht maar met zijn tweeën gaan kan natuurlijk ook en hoeft u door het hefbed wat in alle campers zit geen concessie te doen in de ruimte. Ook is er een camper met een trekhaak te huur, voor als u bijvoorbeeld uw motoraanhangwagen of boot mee wilt nemen op vakantie.

Opties

Wat betreft de indeling van de camper kunt u kiezen tussen een queensbed of lengtebed. De minimale huurperiode is vier dagen (weekend) maar een midweek, week of maandhuur is natuurlijk ook mogelijk. Het kan allemaal maar ben er op tijd bij, want de eerste reserveringen voor het seizoen van 2019 zijn al binnen.

In2cars company biedt u de mogelijkheid om een camper te huren tegen comfortabele prijzen. Wilt u een paar dagen of een hele vakantie weg, want u weet bijvoorbeeld nog niet of u er een wil aanschaffen? In2cars biedt de mogelijkheid om het eens te proberen en u te overtuigen!

Huurtarieven:

Seizoen Prijs/dag prijs/week
Laagseizoen tot 4 mei en vanaf 28 september € 99,- € 690,-
Voorseizoen 4 mei – 6 juli € 115,- € 790,-
Hoogseizoen 6 juli – 1 september € 149,- € 990,-
Naseizoen 1 september – 28 september € 115,- € 790,-
Uitgiftekosten per boeking € 50,-
Eindreiniging per boeking € 75,-
Gebruik gas per fles € 20,-
Borgsom per boeking € 1.000,-
Borgsom festivals / evenementen/
groepen per boeking
€ 2.000,-

Voorwaarden en vrije kilometers:

Per 1 week huur maximaal 1.750 km vrij en per meer km € 0,20
Eigen risico bij schade is € 1.000,- per schadegeval en bij ruitschade geldt een eigen risico van € 500,-.
Huisdieren en roken is NIET toegestaan in de campers. Festivals of evenementen alleen in overleg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen op 06-46763121 of Frank@in2carscompany.nl

OrangeCamp OC10

OrangeCamp OC12L